Els Pets, la Pegatina i Doctor Prats, caps de cartell del Petits Camaleons 2019

Búhos, Joan Dausà, Oques Grasses i Miquel del Roig, entre la trentena de grups del festival de música per a nens, que tornarà el 5 i 6 d'octubre


  • Comparteix:

El festival Petits Camaleons tornarà a reunir el 5 i 6 d'octubre el bo i millor de la música en català a Sant Cugat. Els Pets, La Pegatina, Doctor Prats, Búhos, Joan Dausà i Oques Grasses són els noms més destacats d'un cartell de més d'una trentena d'artistes en set escenaris per fer les delícies dels més petits amb concerts preparats especialment per a ells. El festival mantindrà l'estructura habitual i la principal novetat és una reestructuració d'horaris que deixarà alguns minuts més entre espectacles per permetre que les famílies es puguin desplaçar sense pressa.

El Petits Camaleons 2019 s'ha presentat aquest dimarts a l'aula de música de l'escola Joan Maragall, plena d'alumnes de 5è de primària, en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i les regidores Sílvia Solanellas i Esther Salat. L'acte ha servit per fer públic el cartell sencer, on hi ha noms clàssics del festival, com Xiula o The Penguins (Reggae per Xics) i nous valors de la música en català, com l'osonenca Ju, el traper terrassenc LilDami i Les Fourchettes.

Els ebrencs Pepet i Marieta, Muyayo Rif i Miquel del Roig són d'altres propostes destacades d'un festival que obrirà el divendres amb el concert inaugural, destinat als pares, a càrrec d'Els Pets, que presentaran el seu nou treball 'Som'. La música local tindrà el seu espai com és habitual amb Solà & Estella, el grup instrumental Trucupas, Abril & Sambola i l'excantant de The Risas, Pol Cortés, que presentarà el seu projecte en solitari.


Albert Puig

Havíem detectat que en moments de transició hi havia alguns escenaris on la gent no podia arribar. Hi havia només 10 minuts entre espectacles. Ara hem deixat un quart d'hora perquè la gent es pugui desplaçar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.