Dues santcugatenques participen en un llibre infantil en benefici de la Fundació Pere Tarrés


  • Comparteix:

De dreta a esquerra, Anna Arasil i Anna Casamitjana / Foto: Cedida per Anna Casamitjana

De dreta a esquerra, Anna Arasil i Anna Casamitjana / Foto: Cedida per Anna Casamitjana

L'escriptora Anna Casamitjana i Costa i i la il·lustradora Anna Arasil Albert, totes dues de Sant Cugat, posen el seu granet de sorra en el nou projecte solidari impulsat per Ana Escudero, membre de la Fundació Pere Tarrés. Es tracta de la primera antologia de contes infantils a benefici de la fundació i el llibre es diu '39 saltos en el charco'. És la complicació de 39 narracions que tracten valors com la superació, l'amistat i l'amor; i que ha estat possible gràcies a la col·laboració 33 escriptors i 20 il·lustradors. Entre ells, Casamitjana i Arasil, que hi participen amb el relat 'La caña de bambú'. Casamitjana ha escrit el conte i Arasil l'ha il·lustrat.

Els beneficis que s'obtinguin amb aquest llibre de contes es destinaran íntegrament a la Fundació Pere Tarrés.

Casamitjana ha assegurat a Cugat.cat que 'poder col·laborar en un projecte d'ajuda infantil és una cosa fantàstica'. 'La caña de bambú' és 'la història d'un nen que no sap què és la música'. Els seus amics l'ensenyaran que 'la música és emoció, companyia, amistat i felicitat'.




Anna Casamitjana

Els nens haurien de poder volar sempre. La Fundació Pere Tarrés treballa perquè s'eduquin els nens, sobretot, que no tenen masses possibilitats. Poder col·laborar en un projecte d'ajuda infantil és una cosa fantàstica i, gairebé, un deure.

Anna Casamitjana

'La caña de bambú' és la història d'un nen que no sap què és la música. A través de diversos amics, com el vent el bosc i l'aigua, l'ensenyaran a descobrir que la música és emoció, companyia, amistat i felicitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.