Sílvia Munt opta avui a un Premi Max


  • Comparteix:

Sílvia Munt en una imatge d'arxiu / Autor: ACN

Sílvia Munt en una imatge d'arxiu / Autor: ACN

La valldoreixenca Sílvia Munt és una de les nominades a la 22a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, que organitza la Fundació SGAE i que s'entregaran en una gala que se celebra aquest dilluns al Teatro Calderón de Valladolid. En concret, Munt opta al guardó a la millor direcció d'escena per 'La resposta', una adaptació basada en l'obra 'Give me your answer, do!', de l'irlandès Brian Friel.

La santcugatenca Emma Vilarasau encapçala juntament amb David Selvas el repartiment de 'La resposta', una producció de Bitò i Grec 2018 Festival de Barcelona que només opta a un guardó.

'Temps Salvatge' de Josep Maria Miró i dirigida per Xavier Albertí, amb cinc nominacions, i 'Els jocs florals de Canprosa', adaptada i dirigida per Jordi Prat i Coll, amb quatre, són els espectacles catalans que parteixen com a favorits.

Els Premis Max tenen l'objectiu de reconèixer el talent dels professionals del teatre i la dansa i la promoció dels espectacles de la temporada. De 358 espectacles inscrits en aquesta edició, 119 en van resultar candidats i d'aquests, 35 han arribat a la darrera fase la qual congrega els 57 finalistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.