El valldoreixenc Ramon Madaula i el muntatge 'Carmen' de la companyia Metros, premis Butaca 2004


  • Comparteix:

El valldoreixenc Ramon Madaula ha estat escollit com a millor actor pels Premis Butaca, que enguany arriben a la seva desena edició. Madaula ha obtingut aquest reconeixement, fet a partir d'una votació exclusivament popular, pel seu paper en el muntatge 'Calígula'. També la companyia Metros, que durant 2 anys ha estat resident a Sant Cugat, ha resultat premiada pel seu espectacle 'Carmen', coproduït pel Centre Cultural.

La desena edició dels premis butaca, que atorga el públic, ha reconegut enguany la feina de l'actor resident a Valldoreix, Ramon Madaula, amb el premi de Millor Actor pel seu paper al muntatge 'Calígula', del dramaturg Albert Camus.

També relacionat amb la nostra ciutat, el premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa ha estat per 'Carmen', de la companyia Metros, que durant dos anys ha estat resident a Sant Cugat, i coproduït pel Centre Cultural. Aquest espectacle, que es va estrenar al Festival de Peralada l'agost de l'any passat, es va poder veure al Teatre Auditori a finals del 2003.

Els premis Butaca d'enguany també han destacat el muntatge '4D Optic' que s'ha pogut veure aquest mateix cap de setmana a la nostra ciutat i que ha estat guardonat amb el premi al Millor Espectacle de Petit Format.

En total, els premis Butaca han atorgat enguany 20 guardons,16 en la categoria de teatre i 4 en cinema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.