Anna Maria Moix i Anna Aguilar-Amat protagonitzen avui els Duets de Poesia


  • Comparteix:

El Cafè Auditori acull avui una nova sessió dels Duets de Poesia que, se celebren un dimecres de cada mes. En aquesta ocasió, les protagonistes seran les poetesses barcelonines Anna Aguilar-Amat i Anna Maria Moix, que llegiran alguns fragments de la seva obra i la comentaran amb els assistents.

El cicle de duets de poesia fa néixer ara fa un any amb la voluntat d'acostar i donar a conèixer la poesia a diferents públics. Amb aquesta voluntat, el Cafè Auditori acull un dimecres de cada mes el recital de dos poetes, normalment un dels Països Catalans i l'altre de parla no catalana.

En aquesta ocasió, seran les dues poetesses barcelonines, Anna Aguilar-Amat i Anna Maria Moix, les encarregades d'acostar la poesia als ciutadans.

Recordem que els Duets de Poesia són una iniciativa més que se suma al certamen 'Poesia Sant Cugat' que des de fa anys impulsen l'Ajuntament i el Departament de Cultura per donar a conèixer la poesia al gran públic. En aquest cas, la proposta compta amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat i l'Aula de Poesia de la Universitat de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.