Els Cinemes Sant Cugat es consoliden amb prop de 6.000 espectadors cada mes

L'afluència de públic supera a la de Cinesa quan gestionava les sales


  • Comparteix:

Els Cinemes Sant Cugat van obrir a l'octubre / Foto: Cugat Mèdia

Els Cinemes Sant Cugat van obrir a l'octubre / Foto: Cugat Mèdia

El Cinemes Sant Cugat es consoliden a la ciutat amb una mitjana de gairebé 6.000 espectadors mensuals durant el 2019. En un comunicat, l'empresa gestora de les sales, Picking, celebra que l'espai tingui una mitjana de 1.350 espectadors a la setmana, superant així l'afluència de públic que hi havia quan Cinesa s'encarregava de la gestió. Una mitjana que es tradueix en més de 30.000 espectadors acumulats aquest 2019 i que situa l'espai, segons els gestors, com un dels equipaments culturals de la ciutat amb més afluència.

Des de Picking, l'accionista principal de l'empresa, Víctor Lafuente, agraeix la bona acollida de les sales i considera que s'ha fet una 'aposta forta per una programació de qualitat'. En declaracions a Cugat Mèdia, Lafuente també ha insistit en què les dades són especialment bones tenint en compte l'inici difícil que van tenir els mesos d'octubre i novembre. 'Hem aconseguit triplicar els espectadors dels primers mesos', insisteix Lafuente que creu que la clau és projectar cintes de qualitat.

Tot plegat, explica, a un preu més barat ja que Picking ofereix les entrades a 5,36 euros, un euro més barat respecte a quan els cinemes els gestionava Cinesa.

Tot i el canvi de gestió, l'espai ha seguit oferint els mateixos cicles de cinemes i festivals anteriors com, per exemple, el Cicle de Cinema d'Autor i el Sant Cugat Fantàstic. A més, aquest maig el Docs Barcelona també fa parada a les instal·lacions i a partir del setembre les sales oferiran el Cicle Gaudí, amb cintes de producció catalana de primer nivell.

L'augment d'espectadors coincideix, en part, amb el tancament temporal de Yelmo Cines Sant Cugat per reformar les instal·lacions. Les sales de cinema del centre comercial van tancar portes el 18 de març per fer les obres i té previst restrenar les noves instal·lacions al setembre amb l'objectiu que d''oferir una millor experiència als clients perquè visquin el cinema d'una forma diferent'.



Víctor Lafuente

Les xifres ho diuen. Estem creixent. Els tres primers dies van ser molt durs perquè quan tanques un cinema hi ha una mena de qüestió psicològica que fa que sembli que el cinema s'ha tancat per sempre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.