Un centenar de santcugatencs ajuda la família Súper a vèncer el Senyor de les Ombres

La 'Supernit a les biblioteques' aplega petits i grans a les tres biblioteques de la ciutat


  • Comparteix:

Un centenar d'infants ha ajudat aquest divendres la família Súper a vèncer el pla malèfic del Senyor de les Ombres. Amb unes orelles èlfiques i màgiques, súpers santcugatencs i les seves famílies han impedit des de les tres biblioteques de la ciutat que els personatges malvats dels llibres prenguessin vida i conquerissin el món, tal com desitjava el Senyor de les Ombres. Una acció màgica que s'ha multiplicat en les més de 270 biblioteques de tot Catalunya que han participat en la segona edició de la 'Supernit a les biblioteques'.

Tots ells, amb esforç i seguint les pautes de la Nenúfar i la Matoll, han aconseguit generar aquesta força màgica que ha vençut el Senyor de les Ombres. Una missió que petits i grans han gaudit d'allò més. De fet, alguns ja tenien experiència després d'haver assistit a la primera 'Supernit'. 'M'agrada molt llegir i la família Súper', deia el Jorge González, un súper que repetia l'experiència. La Zoe Álvarez tenia ben clar que havien de vèncer el Senyor de les Ombres. 'No m'agraden els dolents', reivindicava.

Des del Canal Súper 3, el seu editor, Gerard Hausmann, ha destacat a Cugat Mèdia que es tracta d'una vetllada que vol 'potenciar la lectura i apropar la família Súper al territori'.

La 'Supernit a les biblioteques' és una iniciativa del Canal Súper 3, del Departament de Cultura i de les biblioteques públiques municipals; i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i el Consorci de Biblioteques de Barcelona. A la ciutat, hi han participat la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona i la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori.






Súpers

M'agrada molt llegir i la família dels Súpers. / No m'agraden els dolents i no vull que els alliberin. / Espero que el Senyor de les Ombres perdi i que guanyin els súpers.

Gerard Hausmann

És una iniciativa que vol acostar-se al territori i potenciar la lectura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.