L'EMTSC s'acomiada del curs amb el millor del seu repertori

El concert 'Contrapunt i finale' ha reunit una cinquantena d'alumnes de l'escola


  • Comparteix:

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) ha posat el punt final al curs amb el concert 'Contrapunt i finale. Músiques de nova creació per instruments tradicionals (2a meitat s.XX-XXI)'. L'escola s'ha donat cita aquest diumenge al Celler Modernista, que per primera vegada ha acollit la cloenda del curs en un intent de l'entitat d'obrir-se a la ciutadania.

Una cinquantena d'alumnes ha mostrat el millor del seu repertori davant l'atenta mirada d'un públic format per més de 100 persones que no s'han volgut perdre el festival. Gralles, timbals, violins i tot un ventall d'instruments han fet ressonar el Celler en una jornada acompanyada pel bon temps.

La presidenta de l'EMTSC, Anna Valderrama, ha posat en valor el treball fet pels alumnes i ha anunciat que ja estan preparant el curs que ve, el en qual l'entitat celebrarà els deu anys. Per la seva banda, la coordinadora de l'escola, Júlia Solé, ha agraït la resposta del públic i ha remarcat la seva satisfacció d'haver pogut dur a terme el concert al Celler Modernista.

Després del concert, músics i assistents han pogut gaudir d'un pica a pica amb menjar i beguda per a tothom.




Anna Valderrama

És un curs en el qual estem preparant ja el proper, ja que celebrarem el desè aniversari. Ens agrada organitzar activitats al carrer.

Júlia Solé

És el primer cop que ho fem al Celler i ha estat una experiència molt bona. Estem molt contents de com ha sortit el concert, la resposta del públic ha estat molt bona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.