Ja hi ha data per a l'obertura del Museu del Còmic

S'ubicarà a l'antiga seu de l'Ateneu a la plaça de Pep Ventura


  • Comparteix:

El museu s'ubicarà a la plaça de Pep Ventura / Foto: Cugat.cat

El museu s'ubicarà a la plaça de Pep Ventura / Foto: Cugat.cat

El Museu del Còmic de Sant Cugat obrirà portes dijous de la setmana vinent a l'antiga seu de l'Ateneu, a la plaça de Pep Ventura. Es tracta del primer espai d'aquestes característiques del país i incorporarà publicacions datades entre 1850 i 2000. El fons del museu comptarà amb 20.000 exemplars de TBO, 3.000 col·leccions de tot tipus de gèneres i 2.000 planxes i dibuixos originals.

El Museu del Còmic neix amb la voluntat de convertir-se en un punt de referència arreu de l'Estat i com un pol d'atracció d'activitats, exposicions itinerants, xerrades, conferències i tallers. Tot i ser una iniciativa privada, els impulsors del projecte, Paco Baena i José Luis Villanueva, s'han mostrat oberts a col·laborar amb l'Ajuntament, amb qui mantenen un bon diàleg i amb qui estan treballant un possible conveni que permeti garantir el futur a llarg termini de l'equipament. Fins ara, això sí, tota la inversió ha anat a càrrec de Baena i Villanueva, que també són propietaris de la gran majoria de les peces que s'exposaran.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.