La florestana Àngels Ribé, premi honorífic de les Galeries d'Art de Catalunya


  • Comparteix:

Àngels Ribé al MACBA el 2011 / Foto: CC by Kippelboy

Àngels Ribé al MACBA el 2011 / Foto: CC by Kippelboy

L'artista florestana Àngels Ribé ha rebut aquest dimecres el premi GAC honorífic per la seva trajectòria. És la 12a edició de la Nit del Galerisme - Premis GAC (Galeries d'Art de Catalunya), una trobada anual de les galeries catalanes en què es reconeix tant artistes com entitats i galeristes que han destacat per la seva aportació al món de l'art a Catalunya i han contribuït a la seva projecció internacional. L'entrega dels guardons ha tingut lloc a les nou del vespre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Enguany l'artista Àngels Ribé i el galerista Fernando Pinós reben els premis honorífics per la seva trajectòria.

Àngels Ribé
Nascuda el 1943, Àngels Ribé viu a la Floresta des de 1980. Va viure a París, on va entrar en contacte per primera vegada amb el món de l'art als anys 60, i a Chicago i Nova York. Ha fet instal·lacions efímeres i 'performances' que ha documentat amb fotografies, amb gran importància de la naturalesa. També ha treballat l'escultura amb ferro i amb llums de neó i al mateix temps va produir un extens treball gràfic. El 2012 també li van atorgar el Premi Nacional d'Arts Visuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.