Sant Cugat comença a fer estiu amb la Nit d'Havaneres

Un miler de persones van aplegar-se a la plaça de Barcelona aquest divendres


Temes relacionats

'Molta Comèdia' s'endinsa en la 1a Cantada d'Havaneres de Sant Cugat (31/mai/19)

Havaneres, boleros i cançó de taverna amb Els Nois de l'Eixida, al magazín ( 5/mai/16)


  • Comparteix:

La plaça de Barcelona ja es prepara per a la Festa Major i aquest divendres ha estat l'escenari de la Nit d'Havaneres. Una cita musical que ha reunit un miler de persones per escoltar el bo i millor d'aquest gènere. Tot i que el cap de cartell era la banda de Calella de Palafrugell, Port Bo, tothom estava pendent dels teloners: els santcugatencs Els Nois de l'Eixida. Després d'actuar a La Nit en Blanc, la formació ha avançat l'estiu a Sant Cugat amb les seves cançons.

Un dels nou membres del grup, l'actor Xavier Tor, ha explicat que malgrat tenir perfils molt diferents resolen amb èxit les actuacions. Uns concerts que amb els mesos de calor cobren molta vida amb les festes majors dels municipis.

Havaneres, cançons de taverna i boleros, en clau local, que ja escalfen motors per a la Festa Major de Sant Cugat. La Cantada d'Havaneres és una iniciativa del 'TOT Sant Cugat'.



Xavier Tor

No tenim cantants de primeríssima categoria. Tenim un baix bastant bo i barítons. Però un tenor de primera, no. Però ens en sortim sempre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.