L'artista Conxa Ibáñez presenta a la galeria Canals la seva particular visió del Marroc


  • Comparteix:

La mostra es pot veure fins el 16 de gener

La mostra es pot veure fins el 16 de gener

Els colors i els paisatges del Marroc són els protagonistes de l'exposició de l'artista Conxa Ibáñez, que es pot veure aquests dies a la galeria Canals. La mostra, que inclou 26 obres de petit i gran format, s'ha inaugurat aquest dimecres amb la presència del cònsol adjunt del Regne del Marroc.

L'art com a pont d'unió entre les diferents cultures del Mediterrani. Aquest és un dels fils argumentals que donen sentit a l'exposició 'Marroc', que s'ha inaugurat aquest dimecres a la Canals-Galeria d'Art. La seva autora, Conxa Ibáñez, explica les característiques de la seva obra, que és fruit de diversos viatges pel país veí.

Conxa Ibáñez

És figuratiu, molt esquemàtic, amb pocs elements. M'agrada captar l'ambient i l'atmosfera. És una obra molt sòbria.


Ibáñez ofereix, en 26 quadres de petit i gran format, la seva particular visió del Marroc, on predominen els paisatges del desert i de la ciutat de Marrakech. El cònsol adjunt del Reial Consolat del Regne del Marroc, Ahmed Moussa, ha assistit a la inauguració, i ha destacat la capacitat de l'art d'unir cultures.

Ahmed Moussa

La cultura és el millor vehicle de comunicació entre els pobles. Conxa Ibáñez trasmet al poble català els paisatges i la cultura del Marroc.


En el mateix sentit s'ha expressat el director de la galeria, Josep Canals, que ha destacat, a més, la importància d'una exposició com aquesta en un barri on cada cop hi ha més presència de ciutadans d'origen marroquí.

Josep Canals

Estem a 100 metres d'una mesquita i aquí hi ha molts marroquins. És un bon lloc per donar a conèixer la visió del Marroc que té una artista catalana.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha volgut destacar que la cultura és un excel·lent vehicle per apropar els pobles.

La mostra 'Marroc', de Conxa Ibáñez, es pot veure a la galeria Canals fins el proper 16 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.