El Paga-li Joan farà rècord de participació amb 230 balladors

L'any passat n'hi havia 188 i el ball encara els últims assajos


Temes relacionats

Llestos per a la Festa Major de Sant Cugat (17/jun/19)

Última setmana per apuntar-se a ballar el Paga-li Joan ( 3/jun/19)


  • Comparteix:

L'any passat la cita va tenir 188 participants / Foto: Localpres

L'any passat la cita va tenir 188 participants / Foto: Localpres

El tradicional ball de Festa Major, el 'Paga-li, Joan', tindrà enguany 230 participants, 42 més que l'any anterior. Un any més, els balladors se citaran dissabte 29 de juny als jardins de l'Hort de l'Abat a un quart de nou del vespre per dansar el tradicional ball després del seguici de Sant Pere i la missa. Ho faran acompanyats per la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Els assajos per preparar el ball són fins el 26 de juny, de dimecres i divendres. El grup infantil ho fa de set a vuit del vespre i el grup d'adults de dos quarts de nou a dos quarts de deu de la nit. DECARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

ESCOLTA-HO

No s'esperen canvis destacats en un dels actes més tradicionals de la Festa Major, més enllà del nou vano, que es manté en secret fins el moment de l'entrada dels Gegants. La Marieta i les balladores estrenen disseny cada any, a càrrec de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat. Un dels membres de la comissió, Roger Cusidó, ha passat pel 'Sant Cugat a fons' per explicar els detalls de l'activitat, que enguany cau en dissabte, un fet que, contribueix a augmentar el nombre balladors, diuen.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.