[Entrevista] L'exlíder d'Ojos de Brujo Marinah trepitjarà la Festa Major amb rumba i timba cubana

Tocarà tant temes del seu antic grup com treballs que ha composat en solitari


  • Comparteix:

Marinah en una imatge d'arxiu / Foto: Wiki Commons

Marinah en una imatge d'arxiu / Foto: Wiki Commons

L'excantant del grup 'Ojos de Brujo', Marinah, portarà a la Festa Major de la ciutat dosis de rumba i timba cubana. L'artista, que trepitjarà la ciutat en solitari per primera vegada, serà la cap de cartell del divendres 28 de juny a la plaça d'Octavià, on oferirà un concert a partir d'un quart de dotze de la nit. Hi repassarà tant temes del seu antic grup com noves composicions que ha creat en solitari i que, a banda de la rumba, també tenen sonoritats pròpies del reggae. DECARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

ESCOLTA-HO

En declaracions a Cugat Mèdia, la cantant també ha desvelat que, a més de tocar temes de la mítica banda 'Ojos de Brujo' -dissolta el 2013-, també interpretarà temes del seu disc 'Afrolailo', entre d'altres. A més, aprofitarà la ocasió per avançar alguna de les cançons que conformaran un nou treball que presentarà al setembre.

Una simbiosi musical que, ha dit, sobretot oferirà 'ritmes actuals i dinàmics'. Marinah també s'ha mostrat molt satisfeta de poder tornar a la ciutat, on ha destacat que sempre s'hi ha sentit molt acollida.


Marinah

Tocaré dos o tres temes d''Ojos de Brujo', també alguns de l''Afrolailo' i també alguns temes nous del disc que estic preparant per aquest setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.