Caixa Terrassa prorroga per tres anys el conveni de mecenatge amb el Teatre Auditori


  • Comparteix:

L'entitat financera aportarà 60.000 euros anuals fins el 2007

L'entitat financera aportarà 60.000 euros anuals fins el 2007

L'Ajuntament i Caixa Terrassa han renovat el conveni de mecenatge del Teatre Auditori. Durant els pròxims tres anys, l'entitat financera farà una aportació de 60.000 euros anuals, que ajudaran a finançar l'activitat d'aquest equipament cultural.

L'alcalde, Lluís Recoder, i el president de Caixa Terrassa, Francesc Astals, han signat aquest dijous la pròrroga del conveni de mecenatge del Teatre Auditori. Aquesta pròrroga estableix que el mecenatge continuarà durant els propers tres anys, fins el 2007, amb una aportació de 60.000 euros anuals.

Durant l'acte de signatura, Lluís Recoder ha agraït l'esforç i la implicació de Caixa Terrassa en la vida cultural de Sant Cugat. L'alcalde ha assegurat que sense el suport d'aquest tipus d'entitats, seria impossible mantenir el dinamisme cultural de la ciutat i la seva identitat pròpia, i més tenint en compte que en un municipi com Sant Cugat, que ha crescut molt ràpidament, tenir una vida cultural intensa 'és fonamental'.

Lluís Recoder

Per Sant Cugat, tenir una vida cultural intensa és fonamental. Hem crescut ràpidament i això comporta reptes, com el manteniment de la identitat.


De la seva banda, el president de Caixa Terrassa, Francesc Astals, ha destacat la forta implicació de la seva entitat financera a Sant Cugat, i ha recordat que la primera oficina que va instal·lar l'entitat fora de Terrassa va ser, precisament, a la nostra ciutat. Sobre la pròrroga del conveni amb el Teatre Auditori, Astals s'ha mostrat satisfet pels resultats del mecenatge, i ha apostat perquè aquesta col·laboració tingui continuïtat en el futur.

Francesc Astals

Estem contents per signar aquesta pròrroga. Vol dir que els tres anys anteriors, totes dues parts hem quedat satisfetes. Esperem continuar col·laborant en propers anys.


A l'acte de renovació del conveni ha assistit també la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, el director general de Caixa Terrassa, Enric Mata, i la directora de l'obra social i cultural de l'entitat financera, Maria Cardellach.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.