El Grup Mediterrània unirà danses dels països catalans amb 'Trasdansar'


  • Comparteix:

El grup exhibirà la dansa de nova creació 'Akelarre' / Foto: Localpres

El grup exhibirà la dansa de nova creació 'Akelarre' / Foto: Localpres

El Grup Mediterrània presentarà aquest divendres de Festa Major el seu espectacle 'Trasdansar', una proposta artística conformada per diferents danses dels països catalans que arrencarà a les deu de la nit a la plaça de l'Om. El muntatge recuperarà danses que s'havien ballat anteriorment com 'Bolero de Torrent' i que han modificat lleugerament, així com noves creacions artístiques com 'Akelarre', coreografiada pel director del grup, David Gil. Tot plegat amb el maridatge musical de la cobla La Principal del Llobregat, dirigida pel mestre Jordi Núñez i Pallarola.

ESCOLTA-HO

DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

En una entrevista al programa 'Sant Cugat a Fons' de Cugat Mèdia, la membre de l'entitat Anna Mayol ha explicat que 25 balladors pujaran damunt l'escenari per mostrar un treball coreogràfic que han desenvolupat durant el curs. A més, cada dansa també estarà representada amb un vestuari específic de la cultura escenificada.

'L'actuació de Festa Major representa el nostre final de curs', ha dit Mayol, que explica que l'entitat afronta amb il·lusió i ganes el que per a ells significa la seva 'posada de llarg'.

De fet, tot i que ja van fer un petit avançament de 'Trasdansar' al Teatre-Auditori a principis de juny, Mayol ha explicat que aquesta serà una de les poques cites en què els espectadors podran veure el muntatge complet d'una entitat que l'any vinent complirà 25 anys. 'Ja estem preparant l'aniversari, el nostre objectiu és seguir mantenint viva la dansa tradicional catalana', ha conclòs Mayol.


Anna Mayol

Les danses que es veuran seran una barreja de danses dels països catalans, cadascuna amb un vestuari i una música específica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.