Les Nits de música al Claustre ofereixen el 16è Premi de Cant Camerata de Sant Cugat

L'acte té lloc aquest dissabte al vespre


  • Comparteix:

El Claustre acull el 16è Premi de Cant Camerata Sant Cugat / Foto: Localpress

El Claustre acull el 16è Premi de Cant Camerata Sant Cugat / Foto: Localpress

Un any més el Claustre del Monestir es converteix en l'escenari del Premi de Cant Camerata Sant Cugat, que arriba enguany a la seva 16a edició, i del concert de cloenda de l'entitat. La proposta, que té lloc aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre, forma part del cicle Nits de música al Claustre del programa Sant Cugat al Descobert. Les entrades a l'acte tenen un preu mínim de 12 euros i es poden comprar de forma anticipada a la Casa de Cultura o una hora abans del concert al mateix Claustre.

Camerata Sant Cugat organitza el Curs Internacional de Cant Sant Cugat, dirigit a alumnes de cant i a professionals de la veu, que té lloc des d'aquest dilluns i fins dissabte amb tallers, conferències i concerts.

Al concurs de cant participen els alumnes inscrits al curs, que opten al Premi Camerata, a mencions especials i beques. La cita d'enguany comptarà amb l'actuació convidada de la soprano Michelle Francis Cook, guanyadora del premi Camerata Sant Cugat de Cant 2015. Durant els 16 anys que s'ha celebrat aquest concurs, han passat pel curs més de 260 alumnes de 12 països diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.