La cultura popular treu pit en la Trobada de Balls i Entremesos de Festa Major

Cultura

Publicat el 28/jun/19 per Roger Cuartielles

La cultura popular i tradicional catalana ha tret pit un any més en la 9a Trobada de Balls i Entremesos d'arreu de Catalunya, que enguany ha aplegat cinc agrupacions de diferents parts del territori. Totes elles han exhibit les seves danses característiques a la plaça d'Octavià. S'hi han pogut veure la Mulassa i l'Isard de Llinars del Vallès, el Ball del Ciri de Taradell i el Ball de Panderos del Vendrell. També el Ball de Fresques de Santa Coloma de Cervelló i el Ball d'Espases de Salou.


MIRA-HO A CUGAT TV

DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

La trobada ha arrencat a les set de la tarda amb un seguici a la plaça Quatre Cantons, que ha servit de tastet de les actuacions posteriors. Les colles han desfilat des de Quatre Cantons i fins a Octavià i, un cop a la plaça, han exhibit les seves danses.

Des de l'organització, la Coordinadora d'entremesos de cultura popular i tradicional de Sant Cugat, s'han mostrat satisfets d'arribar a la novena edició de la trobada i de poder aplegar nous entremesos en cada cita. 'Sempre ens agrada portar balls que no tenim a Sant Cugat perquè la ciutadania els pugui conèixer', ha destacat el membre de la coordinadora Ferran Ballester a Cugat Mèdia.

La trobada ha acabat amb una ballada conjunta de totes les agrupacions a la plaça d'Octavià.


DECLARACIONS

Ferran Ballester

Ens agrada aplegar entremesos que vinguin de tot arreu perquè la ciutat els vegi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio