El correfoc infantil omple els carrers del centre de llum, foc i soroll


  • Comparteix:

Els Diablons de Sant Cugat han il·luminat aquest divendres els carrers del centre de la ciutat amb el correfoc infantil de Festa Major. Un espectacle de llum, foc i soroll que, amb l'ajuda de l'onada de calor i de les altes temperatures, ha convertit Sant Cugat en un veritable infern. Precisament degut a la forta calor i l'alt risc d'incendi, el correfoc s'ha vist parcialment afectat amb la no presència de les colles convidades i la limitació de l'ús de pirotècnia aèria. Tot plegat en una cita on els Diablons han demostrat el seu valor ballant sota les espurnes.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

El correfoc ha donat el tret de sortida a la plaça d'Octavià i ha recorregut carrers com el de la Plana de l'Hospital, el de Sant Esteve, el de Sabadell i l'avinguda Rius i Taulet per posar el punt final a la mateixa plaça davant el Monestir. Els carrers i les places del centre s'han omplert de persones per seguir la cita i gaudir dels més petits de la colla dels Diables de Sant Cugat.

L'activitat ha finalitzat al centre de la plaça d'Octavià amb tots els membres de la colla ballant al voltant del seu president, Roger Ricart, en un bany de foc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.