El Grup Mediterrània porta a Sant Cugat un 'collage' de danses dels Països Catalans


  • Comparteix:

El Grup Mediterrània ha fet honor al seu nom aquest divendres de Festa Major i ha portat a Sant Cugat 'Trasdansar', un 'collage' de danses dels Països Catalans que ha transportat els espectadors a indrets com les Illes Balears i el País Valencià. El repertori ha estat extens i variat. Entre les peces, danses recuperades i muntatges de nova creació. Una de les novetats, 'Akelarre', en honor a les danses de bruixes, que ha obert l'espectacle i que ha coreografiat David Gil.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Un altre dels tresors: 'Bolero de Torrent', una coreografia recuperada a la qual Salvador Mel·lo hi ha afegit una entrada i una sortida més espectaculars. 'Danses de Vilanova' ha estat una altra de les peces interpretades, així com l''Entrellissada del Roselló'. Una de les més aclamades: 'Xarxes i Rems', que ha fet viatjar al públic fins als pobles pescadors de la Mediterrània amb instruments de pesca com a atrezzo.

Per a l'entitat, l'actuació de Festa Major representa un punt final al curs i una oportunitat per mostrar la feina feta. 'És un moment molt especial en què el cos de ball surt a deixar-s'hi la pell', ha destacat una de les membres del Grup Mediterrània, Anna Mayol, en declaracions a Cugat Mèdia.

L'espectacle ha acabat amb un tast de la coreografia 'Arabesc del País Valencià'.




Anna Mayol

És el punt final de tot l'any i és la mostra de la feina feta durant el setembre i juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.