La música de Diana Krall abaixa avui el teló dels 25 anys del Teatre-Auditori

L'artista trepitja l'escenari amb les entrades exhaurides


Temes relacionats

Nou rècord d'espectadors al Teatre-Auditori en la temporada del 25è aniversari (25/jun/19)

Diana Krall, Tricicle i La Fura dels Baus, a la nova programació del Teatre-Auditori (27/nov/18)


  • Comparteix:

Imatge de Diana Krall

Imatge de Diana Krall

Diana Krall arriba aquest diumenge al Teatre-Auditori com a artista Excepcional de la temporada per abaixar el teló del 25è aniversari de l'equipament. Ho fa amb les entrades exhaurides i amb cinc premis Grammy i vuit premis Juno a les espatlles. L'artista internacional desembarca per primera vegada a la ciutat per oferir un concert d'una hora i mitja de durada que arrencarà a dos quarts de nou del vespre. La vetllada mostrarà el talent d'una de les artistes que més ha contribuït al jazz en l'actualitat i que ha apropat el millor del gènere al gran públic.

La pianista i cantant canadenca beu de les influències de noms com Ella Fitzgerald, Nat King Cole i Frank Sinatra, entre molts d'altres i al seu torn també ha estat una referència per a artistes que l'han succeït. Jamie Kullum, Lindsey Muir i Norah Jones s'ha inspirat en la música de Krall, que va llançar el mercat el seu últim disc l'any passat sota el títol 'Love is here to stay', amb Tony Bennett.

Krall és la quarta artista internacional que tanca la temporada del Teatre Auditori dins del format del concert Excepcional. Es tracta d'una proposta que l'equipament va instaurar fa quatre anys per posar la cirereta al final de cada temporada amb un artista estranger. El 2016 va ser el torn de la californiana Suzanne Vega, acompanyada pel guitarrista irlandès Gerry Leonard. Un any més tard va ser l'ànima de la banda Supertramp, Roger Hodgson, qui es va encarregar d'abaixar el teló de la temporada, i l'estiu passat va ser The Waterboys el responsable de tancar la programació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.