Lizz Wright, Joan Dausà, David Guapo i Sara Baras, grans noms de la nova temporada del Teatre-Auditori

També hi desembarquen muntatges de renom com 'Jerusalem', 'La tendresa' i 'Casa de nines'


  • Comparteix:

La nova temporada del Teatre-Auditori arriba carregada de novetats de setembre a gener. Com ja va avançar Cugat Mèdia, Lizz Wright serà un dels grans noms d'una nova programació en què també destaquen artistes com Sara Baras al novembre, Joan Dausà, Andrea Motis, Els Pets i David Guapo a l'octubre. En l'àmbit escènic, desembarquen muntatges teatrals de renom com l'espectacle inaugural d'enguany del Festival Grec, 'Jerusalem', que arriba amb dues funcions el 24 i 25 d'octubre amb la direcció de Julio Manrique. Tot i que alguns muntatges ja tenen les entrades disponibles, la venda d'abonaments arrencarà el 4 de setembre, i la d'entrades generals una setmana més tard.

A l'octubre també despunten 'La partida d'escacs' d'Stefan Zweig amb el santcugatenc Jordi Bosch, així com 'Casa de nines, vint anys després', amb les santcugatenques Sílvia Munt a la direcció i Emma Vilarasau en el repartiment. El muntatge 'La tendresa' és un altre dels plats forts, una comèdia romàntica ambientada en l'univers shakesperià. També destaca 'La néta del senyor Linh' amb Lluís Homar; 'La Reina de la bellesa de Leenane' amb Marta Marco, i 'Viejo amigo cicerón' amb Josep Maria Pou.

La programació també té espai per a nous formats com 'Kingdom' al novembre, de l'Agrupación Señor Serrano, a més de clàssics com 'Cinco horas con Mario', que arriba a la ciutat amb Lola Herrera el 23 de novembre. 'Abans que es faci fosc', de Hattie Naylor i amb Míriam Iscla, també és una altra de la propostes, que de fet obrirà la programació teatral de la temporada el proper 27 de setembre.

En clàssica, destaquen 'El triple de Beethoven' al setembre, amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i 'Callas in Concert - The Hologram Tour' al novembre, el primer muntatge amb holograma del Teatre-Auditori que utilitzarà aquesta tecnologia per reviure l'artista Maria Callas. En òpera, despunta 'La Cenerentola' de Gioachino Rossini a l'octubre; i en dansa la companyia Vero Cendoya amb 'La partida', una barreja entre dansa i futbol; i el Russian Classical Ballet amb 'La bella dorment'.

Sofia Ellar, Sweet California i Ute Lemper
La música també arriba de la mà d'artistes com Sofia Ellar i el grup pop Sweet California al novembre i de l'actriu i cantant alemanya Ute Lemper, que porta el seu 'Rendez-vous with Marlene' a l'octubre. En música en català també destaca, com ja va avançar Cugat Mèdia, la banda 'Sau 30', a més del tradicional festival 'Petits Camaleons'. En poesia, es programa 'Poesia Exili 1939' a l'octubre com a inauguració del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat i amb la santcugatenca Marta Angelat, així com la nit de poesia 'Sempre i ara'.

Entre les propostes familiars figuren un 'Rock en família' sobre Michael Jackson a l'octubre, la 'Jungla' de Big Bouncers al novembre i 'Lunnis de leyenda' al desembre, a més del Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina al gener.

Consulta la programació completa en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.