Els Gausacs compartiran plaça amb dues colles històriques a la Diada en honor a Sant Cugat

La música la posarà Pirat's Sound Sistema


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una diada a Sant Cugat dels Gausacs / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una diada a Sant Cugat dels Gausacs / Foto: Cugat Mèdia

Els castells tornen aquest dissabte a plaça amb la 5a Diada Castellera en honor a Sant Cugat. La plaça d'Octavià acollirà a partir de les sis de la tarda l'actuació castellera dels Gausacs, al costat de dues colles grans com Minyons de Terrassa i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que acaben de celebrar els 40 anys d'història. Una gimcana castellera, una cercavila, foodtrucks i molta música, de la mà de Pirat's Sound Sistema, configuren la programació d'una diada que com han explicat el president de l'entitat, Santi Pie, i el cap de colla, Martí Vinyes, al 'Sant Cugat a fons' 'busca obrir-se més a la ciutat, fer-se més gran cada any i prolongar la temporada dels Gausacs'.

ESCOLTA-HO

La de dissabte és una diada que els Castellers han recuperat fa cinc anys. Com explica Martí Vinyes, cap de colla, 'és una actuació que tenim la intenció que agafi cada cop més volada i es posi al nivell d'actuacions com la de Festa Major o la Festa de Tardor, però encara no estem en aquest punt'. Aquesta és també una manera de prolongar la temporada i 'arribar al setembre més tranquils a les actuacions i fer-nos un lloc entre les colles grans que fan diades tan importants al juliol i l'agost', assegura Vinyes.

Per aquesta Diada, els Gausacs portaran a plaça castells de 7 i de 8 que ja han presentat. Ho faran al costat de dues colles històriques que fan castells de gamma extra com els Minyons de Terrassa i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. El cap de colla dels Castellers de Sant Cugat assegura que són 'dues colles referents amb les quals és un plaer compartir espai i aprendre d'elles'.

Després d'aquesta actuació, els Gausacs faran una aturada per vacances a l'espera de reprendre l'activitat a finals d'agost i reaparèixer el 31 d'agost a la Festa Major de Sant Quirze. Altres compromisos a l'agenda dels camises verdes són l'11 de setembre a la Festa Major de Llinars del Vallès i el 15 a la Festa Major de Valldoreix.

Programació de la Diada
11.30 - Gimcana Gausac al parc de Ramon Barnils
12.00 - Vermut Musical al parc de Ramon Barnils
18.00 - Actuació Castellera a la plaça d'Octavià (Minyons de Terrassa, Colla Jove Xiquets de Tarragona i Castellers de Sant Cugat)
20.00 - Cercavila a càrrec del Grabals des de la plaça d'Octavià al parc de Ramon Barnils
20.30 - Foodtrucks i música al parc de Ramon Barnils
22.30 - Concert amb Pirat's Sound Sistema al parc de Ramon Barnils
00.00 - DJ's locals






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.