Torna a Sant Cugat el Campus Rock després de sis anys de pausa

Les colònies musicals dirigides a joves promeses es faran del 27 al 29 d'octubre


  • Comparteix:

L'equip organitzador del Campus Rock / Foto: Cedida per Joan-Pau Chaves

L'equip organitzador del Campus Rock / Foto: Cedida per Joan-Pau Chaves

L'escola itinerant de música Campus Rock torna aquest octubre a la ciutat després de sis anys en pausa per manca de finançament per part de l'Ajuntament. Es tracta d'un curs intensiu, proposta del músic santcugatenc Joan Pau Chaves, juntament amb els músics Toni Xuclà i Jimi Pinyol, dirigida a joves promeses de la música. Aquestes colònies musicals es faran al Casal Torreblanca del 25 al 27 d'octubre i les inscripcions ja estan obertes. La gran novetat d'aquest any a Sant Cugat és el 'minicampus', destinat a joves de vuit a 11 anys. Els fundadors han explicat tots els detalls de les colònies al magazín 'Sant Cugat a fons'.

ESCOLTA-HO

Els alumnes viuran al Campus Rock una estada de tres dies immersos en la música al Casal de Torreblanca. Els joves compositors, aproximadament entre 14 i 18 anys i que ja estan iniciant les seves passes dins de la música, aprenen al costat de músics de gran nivell com Joan-Pau Chaves, teclista d'Els Pets. 'Avui dia segueixo tocant amb gent que vaig conèixer fa 10 anys', ha expressat l'exalumne del Campus Rock i actual músic de grups com Sybarites i El Hijo del Flaco, Miquel Martínez.

La plantilla de professors estarà formada per Jimmy Piñol, Toni Xuclà, David Ibarz, Joan-Pau Chaves, Marc Grassas i tutors de veu. L'activitat principal consisteix a muntar un repertori que culimarà en un gran concert final, però també es combinarà amb tallers tècnics i interpretatius perquè els alumnes coneguin altres vessants de la música. Una altra part molt important de les colònies és l'activitat del Campus d'Autor, on els joves presenten les seves composicions.


Joan-Pau Chaves

Aquesta experiència tan vivencial que et quedes a dormir i comparteixes les 24 hores del dia reflecteix aquest concepte de la música



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.