Els Gausacs completen la segona clàssica de 8 de la temporada a la Diada en Honor a Sant Cugat

Els camises verdes han descarregat el 2 de 7, el 3 de 8 i el 4 de 8 a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Els Gausacs han completat la segona clàssica de 8 de la temporada aquest dissabte a la Diada en Honor a Sant Cugat. Els camises verdes han descarregat el 2 de 7, el 3 de 8 i el 4 de 8 en una edició on han tornat ha estar acompanyats per dues colles històriques com la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Minyons de Terrassa. Els tarragonins han descarregat el 5 de 8 i el 3 de 8, i a la segona ronda han aconseguit carregar un 4 de 8 amb agulla, però el castell ha acabat caient. Els vallesans, per la seva banda, han descarregat un 2 de 8 amb folre, el 5 de 8 i el 4 de 8 en una diada que ha tornat a omplir la plaça d'Octavià.

Els Minyons de Terrassa, a més, han posat el punt històric a la cita descarregant dos pilars de 6 simultanis, una fita que van aconseguir per primera vegada l'any 2005 abans que cap altra colla i que comparteixen només amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca. Com es habitual, els Gausacs han recordat Raül Romeva amb una pancarta als pilars amb els quals ha finalitzat l'actuació a plaça.

Imatge dels dos pilars de 6 simultanis dels Minyons / Foto: Cugat Mèdia
AMPLIA'L Imatge dels dos pilars de 6 simultanis dels Minyons / Foto: Cugat Mèdia


El cap de colla dels Gausacs, Martí Vinyes, s'ha mostrat molt satisfet amb el transcurs de l'actuació i d'haver aconseguit completar una nova clàssica de 8. Vinyes també ha ressaltat el bon funcionament de la diada per mostrar que els castells 'són només una part de tot el que es fa' i per 'continuar creixent' com a colla.

Imatge del 2 de 7 descarregat pels Gausacs / Foto: Cugat Mèdia
AMPLIA'L Imatge del 2 de 7 descarregat pels Gausacs / Foto: Cugat Mèdia


Tot plegat en una jornada on la colla santcugatenca ha organitzat activitats al llarg de tot el dia. El parc de Ramon Barnils s'ha convertit en l'epicentre de la celebració amb una gimcana i un vermut musical durant el matí. Una cercavila a càrrec del Grabals i el concert de Pirat's Sound Sistema han completat una cita que va néixer fa quatre anys amb l'objectiu d'allargar la primera part de la temporada fins a finals de juliol.




Martí Vinyes

Estem molt contents per la nostra actuació. Tenim algunes baixes, però hem aconseguit fer la segona clàssica de la temporada. Encarem amb ganes aquest tram final fins l'agost per apretar més i anar una mica més enllà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.