Jordi Lara, director d'urgència de la Nit de Poesia per la renúncia de Sam Abrams

La tinenta d'alcalde de Cultura, Esther Madrona, ha lamentat la dimissió d'Abrams tot i que 'respecta els motius' de la seva decisió


  • Comparteix:

Jordi Lara agafa el relleu de Sam Abrams / Foto: Cugat Mèdia

Jordi Lara agafa el relleu de Sam Abrams / Foto: Cugat Mèdia

El novel·lista i dramaturg santcugatenc Jordi Lara agafa el relleu de Sam Abrams a la direcció de la Nit de Poesia, el recital que cada any se celebra a Sant Cugat dins el Festival Nacional de Poesia, després de la dimissió d'Abrams al capdavant d'un projecte que està previst que tingui lloc a l'octubre. Lara havia d'assumir la direcció d'aquesta iniciativa l'any 2020 però els últims esdeveniments han precipitat el seu aterratge al capdavant d'un festival que organitza la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) i l'Ajuntament de Sant Cugat. La tinenta d'alcalde de Cultura, Esther Madrona, ha lamentat la dimissió d'Abrams però s'ha mostrat convençuda amb l'elecció d'urgència i assegura que Lara 'també aporta qualitat al projecte'.

El relleu a la direcció de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) i a l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Cugat han precipitat un canvi de direcció a la Nit de Poesia. Sam Abrams, fins aleshores encarregat de dirigir el projecte, ho ha deixat estar 'per motius morals' i per 'coherència' ja que no comparteix 'la idea de cultura' que tenen la nova tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ni amb el nou director de la ILC, Oriol Ponsatí-Murlà.

Madrona ha lamentat la decisió d'Abrams tot i que 'respecta els motius de la seva decisió' i s'ha mostrat 'satisfeta' amb l'irrupció de Jordi Lara. Tot plegat un canvi de capità a mig trajecte per guiar el vaixell de la Nit de Poesia a bon port, quan només resten dos mesos per la seva arribada.


Esther Madrona

Hem avançat un any la seva incorporació, a més és un dramatrug, filòleg i novel·lista de Sant Cugat i estem convençuts que també ho pot fer molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.