Neix a Sant Cugat AprÒpera, una entitat que acostarà l'òpera a tota mena de públics

El tenor Marc Sala és l'impulsor del projecte


  • Comparteix:

L'entitat es donarà a conèixer el 26 de setembre amb un concert a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels / Foto: Cedida

L'entitat es donarà a conèixer el 26 de setembre amb un concert a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels / Foto: Cedida

Neix a Sant Cugat AprÒpera, una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu d'acostar l'òpera a tota mena de públics a través de diverses activitats. El seu impulsor, el tenor i divulgador musical Marc Sala, destaca del projecte la seva aposta per la qualitat artística i 'professionalització' dels seus membres per oferir a la ciutadania serveis i espectacles de gran qualitat artística. La primera de les seves propostes començarà al setembre amb el cicle de conferències 'Òpera entre copes' a l'Ateneu santcugatenc.

L'equip d'AprÒpera el conformen el mateix Sala, la soprano santcugatenca Sara Bañeras, la secretària del Concurs Internacional de Música Maria Canals, Montse Roig, i l'aficionat a l'òpera Pep Martínez. Entre els propòsits de l'associació, hi ha el d'establir sinergies amb altres escoles de música, entitats i equipaments de la ciutat.

També ja hi ha tancada una col·laboració amb els Amics de l'Òpera de Sabadell amb l'activitat 'Òpera en construcció', una proposta que, tal com ha explicat el tenor, ha funcionat 'molt bé' i que consisteix a visitar estar entre bastidors dels assajos d'algun dels muntatges que preparen els sabadellencs.

El projecte d'AprÒpera es presentarà en societat el 26 de setembre amb un concert a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.


Marc Sala

AprÒpera és una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu d'apropar l'òpera a tothom i fidelitzar el públic que ja és aficionat a l'òpera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.