'84 Charing Cross Road' i 'Des Ban Dada' arriben aquest cap de setmana al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Els santcugatencs podran gaudir d'un cap de setmana complet al Teatre Auditori. A les deu d'aquesta nit arriba a la nostra ciutat el muntatge de la directora Isabel Coixet, '84 Charing Cross Road', interpretat per Carme Elías i Josep Minguell. Diumenge és el torn de 'Des Ban Dada', un espectacle que barreja el clown, el cabaret i la música sota la direcció de Leandre Ribera i la seva The Beat Band.

La correspondència entre un llibreter de Londres i una lectora de llibres de Nova York centra l'argument del muntatge '84 Charing Cross Road' que arriba aquest divendres al Teatre Auditori de Sant Cugat.

Basada en un llibre de Helene Hanff, aquesta és la primera incursió teatral de la cineasta Isabel Coixet, i la fa acompanyada de dos actors de luxe: Carme Elías i Josep Minguell. Tots dos expliquen, dalt de l'escenari, la relació a distància que s'estableix entre els dos protagonistes i com, poc a poc, acaba esdevenint una història d'amor. Escoltem l'actriu Carme Elías.

Carme Elías

Al llarg d'aquests 20 anys van tenir una correspondència que els va anar aproximant i a través de la qual veiem retalls de la seva vida, i com poc a poc va sorgint una història d'amor.


Ben diferent és l'altre espectacle previst per aquest cap de setmana. I és que en aquest cas, música, clown, joc i una mica de bogeria es combinen en el muntatge 'Des Ban Dada' que ens porta a Sant Cugat l'actor i clown Leandre Ribera. El muntatge, pensat per a tots els públics, vol convidar els espectadors a jugar i passar una bona estona. Així ho ha explicat el mateix Leandre Ribera.

Leandre Ribera

És un espectacle basat en la tonteria, anem a jugar. És una invitació al joc per a tot el públic.


L'espectacle 'Des Ban Dada' de Leandre & The Beat Band es podrà veure aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.