L'Entitat Sardanista organitza aquest dissabte una ballada a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Balladors de sardanes a Octavià / Foto: Cugat Mèdia

Balladors de sardanes a Octavià / Foto: Cugat Mèdia

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha programat per aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda una nova ballada a la plaça d'Octavià. La Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona seran les agrupacions encarregades de l'acompanyament musical. 'Per tu, Rita', 'Festa d'Argent a Palamós' i 'Blaus de mar a Sant Feliu' són algunes de les peces triades per a l'ocasió.

La presidenta de l'Entitat Sardanista, Elvira Anglès, ha explicat a Cugat Mèdia que, a partir de 'l'experiència d'altres anys' esperen que vingui 'força gent', sobretot públic santcugatenc. Alvira ha afegit que 'portar una cobla de renom' en una ciutat d'interior a l'agost ajuda que la gent 'que està per aquí, s'animi'.

Properes ballades
Ja al setembre, la ballada se celebrarà a les vuit de la tarda coincidint amb la Diada de Catalunya. La música anirà a càrrec de la Cobla de Terrassa.

I el 29 de setembre se celebrarà la 44a Aplec Sardanista de Sant Cugat. Durant tota la jornada, les cobles Jovenívola de Sabadell, Mediterrània, Principal del Llobregat i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona posaran el ritme a la gresca.

Totes dues cites seran també a la plaça d'Octavià.


Elvira Anglès

A l'agost, l'interior queda més solitari però portar una cobla de renom fa que la gent que està per aquí s'animi. L'experiència d'altres anys és que, tot i ser agost que sembla que és fluix, ve força gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.