El Teatre-Auditori obrirà part de la seva programació a la participació ciutadana

Els santcugatencs s'encarregaran de triar tres espectacles


  • Comparteix:

La proposta vol 'obrir' el Teatre-Auditori a nous públics / Foto: Cugat Mèdia

La proposta vol 'obrir' el Teatre-Auditori a nous públics / Foto: Cugat Mèdia

El Teatre-Auditori obrirà part de la seva programació a la participació ciutadana. En una entrevista a Cugat Mèdia, la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha explicat que la seva intenció és que els santcugatencs puguin triar tres espectacles cada temporada: un per al públic familiar, un altre per al juvenil i un per al públic en general. Madrona ha remarcat, això sí, que les propostes s'hauran d'adequar a la línia artística i pressupost de l'equipament.

La titular de Cultura ha expressat que aquesta decisió respon a la necessitat de començar a 'obrir' el Teatre-Auditori perquè hi hagi més gent que 'se'l senti seu'. Esther Madrona, això sí, ha lloat la qualitat de la programació de l'equipament i considera que és una fórmula d'èxit que s'ha de mantenir.


Esther Madrona

La intenció de l'àrea de Cultura és aconseguir obrir tres espectacles cada temporada a la participació ciutadania. Un espectacle seria per al públic familiar, un altre per al públic juvenil i un altre per al públic en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.