Cristina Casale promociona el seu nou treball 'Duende' amb un videoclip enmig del desert

La pianista ha viatjat fins el Parc Natural de las Bardenas Reales de Navarra


  • Comparteix:

Cristina Casale al desert del Parc Natural de las Bardenas Reales / Foto: Cristina Casale

Cristina Casale al desert del Parc Natural de las Bardenas Reales / Foto: Cristina Casale

La pianista Cristina Casale es troba immersa en la promoció del seu nou treball, 'Duende'. Bon exemple d'això és l'estrena del videoclip que acompanya la peça 'Estudio flamenco para piano número 7' d'Abraham Espinosa. Enregistrat enmig del Parc Natural de las Bardenas Reales, a Navarra, es tracta del primer videoclip que la santcugatenca ha gravat a l'exterior. La tria d'aquest paratge no és pas casual, Casale ha afirmat que les particularitats que caracteritzen el gènere de flamenc s'havien de veure reflectides en 'un entorn adient'.

Casale ha assegurat que 'Duende' és el seu treball 'més personal' a dia d'avui. El repertori ha estat escollit per la mateixa artista i combina peces d'autors inspirats per les harmonies flamenques com Enric Granados, Issac Albéniz i Manuel de Falla, amb les del coetani Abraham Espinosa. Cristina Casale considera que Espinosa ha sabut recollir el llegat d'aquests compositors, fet que l'ha convertit en el millor representant del flamenc del segle XXI.

El desert, paratge ideal per transmetre la força del flamenc




Cristina Casale

La peça d'Abraham Espinosa és una absoluta novetat dins del repertori de música clàssica i del repertori per a piano, per això vaig pensar que la seva posada en escena havia de ser diferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.