Ja a la venda el nou llibre de Xavier Bosch, 'Paraules que tu entendràs'

L'escriptor santcugatenc s'endinsa en l'ús de la veritat en les relacions de parella en la seva nova novel·la


  • Comparteix:

Xavier Bosch, veí de Sant Cugat / Foto: ACN

Xavier Bosch, veí de Sant Cugat / Foto: ACN

Un retrat esmolat de la convivència en un any, tres sopars i sis persones. Així es presenta el nou llibre del periodista i escriptor Xavier Bosch, 'Paraules que tu entendràs' (Columna), que ha sortit a la llum aquest dimecres i que vaticina que atraparà 'si han agradat els dos anteriors'. Com 'Algú com tu' (2015) i 'Nosaltres dos' (2017), que sumen 100.000 lectors, la nova novel·la de Bosch no deixa enrere ni l'amor, ni la construcció d'intimitats.

Aquesta vegada, les relacions de parella duradores són les protagonistes, amb l'ús de la veritat i la convivència com a temes cabdals. 'Estic a favor dels secrets, la sinceritat està sobrevalorada', ha assegurat Bosch en la presentació del llibre. A través de tres parelles ens n'adonem que, avui dia, 'els amors llargs són revolucionaris'.

Amb una recerca constant de la bellesa, en aquest cas a través de l'arquitectura, Bosch torna a fer 'una mirada endins' per traçar la convivència de sis protagonistes des d'un Cap d'Any als Alps suïssos fins un any després entre els canals de Venècia. Les tres parelles, amigues entre elles, comencen l'any divertint-se entre muntanyes, 'però res és mai el que sembla'.

Aviat començarà un joc de confidències i veritat, alhora perillós, que posarà en evidència allò ocult de cada relació.

L'audiollibre, en què l'actor Lluís Villanueva en fa la lectura i Bosch llegeix el pròleg, està disponible també. La setmana que ve es publicarà en castellà a Destino.


Xavier Bosch

Els amors llargs són revolucionaris. No és una novel·la que vulgui fer moralina de res, sinó explicar les vides de sis persones. És un llibre sobre l'ús que fem de la veritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.