Ja a la venda els abonaments per a la nova programació del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat es va presentar al juliol / Foto: Localpres

La temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat es va presentar al juliol / Foto: Localpres

Els abonaments de la temporada de setembre 2019 a gener 2020 del Teatre-Auditori ja estan a la venda. Així, els interessats podran aconseguir passis per a quatre, sis, vuit, 12, 16 i 24 espectacles, a banda de l'abonament per a joves. La venda general arrencarà dijous de la setmana vinent.

Tots els espectacles estan inclosos als abonaments, excepte el concert d'Els Pets, la Nit de Poesia, Callas i concert i els espectacles del cicle 'En família'.

La nova temporada del Teatre-Auditori arriba carregada de novetats de setembre a gener. Lizz Wright serà un dels grans noms d'una nova programació en què també destaquen artistes com Sara Baras al novembre, Joan Dausà, Andrea Motis i David Guapo a l'octubre. En l'àmbit escènic, desembarquen muntatges teatrals de renom com l'espectacle inaugural d'enguany del Festival Grec, 'Jerusalem', que arriba amb dues funcions el 24 i 25 d'octubre amb la direcció de Julio Manrique.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.