La nova temporada del Teatre-Auditori aixeca el teló aquest divendres amb Míriam Iscla

L'actriu interpreta 'Abans que es faci fosc', un retrat d'una astrònoma que perd la visió


  • Comparteix:

Islca interpreta 'Abans que es faci fosc' / Foto: ACN

Islca interpreta 'Abans que es faci fosc' / Foto: ACN

L'obra 'Abans que es faci fosc' dona aquest divendres el tret de sortida a la nova temporada del Teatre-Auditori. L'actriu Míriam Iscla interpreta la peça de Hattie Naylor, que proposa un viatge pel cosmos a través d'una astrònoma, l'Anne, que tot i anar perdent la vista mostra com la seva força esdevé llum en la foscor. Un viatge introspectiu que al mateix temps explora la connexió perduda de la societat contemporània amb el cel nocturn, i que per mitjà d'Anne posa de manifest que comprendre l'univers requereix d'una visió diferent. L'obra comença a les nou del vespre i té un preu general de 28 euros. L'entrada també inclou l'assistència a una sessió amb Iscla per comentar la peça, i que tindrà lloc en finalitzar la funció.

'Abans que es faci fosc' amb Iscla és un dels muntatges que desembarquen aquesta temporada al Teatre-Auditori. En la nova programació també destaquen artistes com Sara Baras al novembre, Joan Dausà, Andrea Motis, Els Pets i David Guapo a l'octubre. En l'àmbit escènic, arriben muntatges teatrals de renom com l'espectacle inaugural d'enguany del Festival Grec, 'Jerusalem', que arriba amb dues funcions el 24 i 25 d'octubre amb la direcció de Julio Manrique.

La programació també té espai per a nous formats com 'Kingdom' al novembre, de l'Agrupación Señor Serrano, a més de clàssics com 'Cinco horas con Mario', que arriba a la ciutat amb Lola Herrera el 23 de novembre.

En clàssica, destaquen 'El triple de Beethoven' al setembre, amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i 'Callas in Concert - The Hologram Tour' al novembre, el primer muntatge amb holograma del Teatre-Auditori que utilitzarà aquesta tecnologia per reviure l'artista Maria Callas. En òpera, despunta 'La Cenerentola' de Gioachino Rossini a l'octubre; i en dansa la companyia Vero Cendoya amb 'La partida', una barreja entre dansa i futbol; i el Russian Classical Ballet amb 'La bella dorment'.

Sofia Ellar, Sweet California i Ute Lemper
La música també arriba de la mà d'artistes com Sofia Ellar i el grup pop Sweet California al novembre i de l'actriu i cantant alemanya Ute Lemper, que porta el seu 'Rendez-vous with Marlene' a l'octubre. En música en català també destaca, com ja va avançar Cugat Mèdia, la banda 'Sau 30', a més del tradicional festival 'Petits Camaleons'. En poesia, es programa 'Poesia Exili 1939' a l'octubre com a inauguració del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat i amb la santcugatenca Marta Angelat, així com la nit de poesia 'Sempre i ara'.

Entre les propostes familiars figuren un 'Rock en família' sobre Michael Jackson a l'octubre, la 'Jungla' de Big Bouncers al novembre i 'Lunnis de leyenda' al desembre, a més del Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina al gener.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha destacat el fet que la programació sigui equilibrada i transversal per a gustos de totes les franges d'edat.

Consulta la programació complerta en aquest enllaç.


Mireia Ingla

Podem anar acompanyats de gent més jove i, fins i tot, de canalla i fins a gent més gran. Aquesta transversalitat és el que fa que puguis arribar a tot arreu. És una programació molt equilibrada i aquest fet és destacable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.