L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat presenta un cartell de luxe per al 30è aniversari


  • Comparteix:

Marta Pons i Jordi Vilaprinyó amb l'actuació de 'L'elegia' de Gabriel Fauré / Font: Cugat Mèdia

Marta Pons i Jordi Vilaprinyó amb l'actuació de 'L'elegia' de Gabriel Fauré / Font: Cugat Mèdia

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha presentat la nova temporada, coincidint amb el 30è aniversari del grup, i on els concerts de música simfònica i de cambra seran els grans protagonistes. El concert dels 30 anys serà el 24 d'abri al Teatre- Auditori amb una barreja de música i espectacle visual. El director de l'Orquestra, Josep Ferré, ha avançat que s'ha creat una orquestra de cambra de joves solistes que podran actuar amb el grup santcugatenc en diferents actuacions.

Més de 600 concerts

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha completat més de 600 concerts durant els 30 anys d'existència i prop de 200 han estat al Teatre- Auditori. La temporada es dividirà en concerts de música simfònica i la de cambra, que compleix el tercer any. Prop d'una quarantena de concerts es podran veure entre Sant Cugat, Vilassar de Mar i de Dalt i Sant Pere de Ribes. La primera actuació arribarà el 29 de setembre a les set de la tarda al Teatre-Auditori amb 'El triple de Beethoven' amb els solistes Oscar Vilaprinyó, Marta Pons i Jordi Vilaprinyó que serà un homenatge als músics de l'orquestra.

Presentació davant dels socis

La nova temporada s'ha presentat aquest dissabte a l'Aula Magna de l'Escola Victòria dels Àngels amb la presència de l'alcaldessa, Mireia Ingla. Ingla ha posat en valor que l'orquestra sigui de les poques existents a Catalunya de caràcter professional. El director de l'orquestra, Josep Ferré, ha lloat la qualitat i l'alt nivell dels concerts que es podran presenciar a Sant Cugat. La presidenta de la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, ha destacat que vol que l'orquestra arribi als 400 socis abans que finalitzi l'any. La presentació ha tingut les actuacions del tenor Josep Fadó, i del director de l'orquestra, Josep Ferré, juntament amb Marta Pons al violoncel i Jordi Vilaprinyó al piano.




Mireia Ingla

És un honor i un orgull que una ciutat tingui una orquestra.

Josep Ferré

Són concerts amb gent de molt prestigi i esperem que siguin un èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.