Sant Cugat respira música clàssica amb l'aterratge de l''AprÒpera' i l'estrena de 'Légende'

El 'Sant Cugat a fons' ha acollit els dos projectes per parlar de dos gèneres musicals que viuen temps convulsos


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Sara Bañeras, Marc Sala, Josep Ferré, David Bozzo i Albert Flores / Foto: Cugat Mèdia

D'esquerra a dreta: Sara Bañeras, Marc Sala, Josep Ferré, David Bozzo i Albert Flores / Foto: Cugat Mèdia

L'òpera i la música clàssica s'han apropiat del magazín 'Sant Cugat a fons' de la mà de l'AprÒpera, una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu d'acostar l'òpera a tota mena de públics, i la nova obra del compositor David Bozzo, 'Légende'. Tot plegat amb la presència de Marc Sala, president de l’AprÒpera, la soprano santcugatenca Sara Bañeras, el director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré, el músic i compositor, David Bozzo, i el cap de violes de l'OSSC, Albert Flores.

ESCOLTA-HO

Aquest dijous arriba a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels el projecte d'AprÒpera, liderat per Marc Sala, amb un concert a l'Aula Magna per presentar-se en societat. El projecte aposta per la qualitat artística i 'professionalització' dels seus membres per oferir a la ciutadania serveis i espectacles de gran qualitat artística, com ha destacat el director de l'OSSC, Josep Ferré.

D'altra banda, aquest diumenge arriba al Teatre-Auditori la nova obra de David Bozzo, 'Légende', que serà el colofó final del primer concert de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat d'aquesta temporada. La nova creació de Bozzo la precediran el Triple concert en DO Major op 56 de Ludwig van Beethoven, l'Introducció i allegro per a corda de Edward Elgar i l'Scherzo alla marcia de Ralph Vaughan Williams.


Josep Ferré

Quan ens va donar la partitura ens va espantar una mica però el David és molt inteligent, escriu molt bé i tot té una lògica. Serà un concert molt bonic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.