L'Aplec de la Sardana torna a omplir la plaça d'Octavià de tradició catalana

La jornada arriba enguany a la seva 44a edició


  • Comparteix:

El 44è Aplec de la Sardana ha omplert de cultura i tradició populars la plaça d'Octavià aquest diumenge. Com en les edicions anteriors, la jornada s'ha dividit en dues parts: una ballada al matí i una altra a la tarda, amb un total de 25 sardanes a cada torn. Acompanyats per les quatre cobles habituals a l'Aplec, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, la Cobla Jovenívola de Sabadell, la Cobla Principal del Llobregat i la Cobla Mediterrània; Sant Cugat ha ballat durant tot el dia a ritme de la dansa tradicional catalana.

Qui tampoc s'ho ha perdut ha estat l'alcaldessa, Mireia Ingla, qui s'ha sumat als balladors i balladores al torn de la tarda. A la plaça s'han pogut sentir i ballar peces com 'Ninalba', de Jesús Ventura i Barnet, o 'Sant Cugat del Vallès', de Pepita Llunell i Sanahuja.

La presidenta de l'Entitat Sardanista, Elvira Anglès, ha celebrat que tanta gent s'hagi apropat a participar de l'aplec i està convençuda que 'l'entitat està seguint molt bon camí'.

Una jornada que també ha tingut el seu moment per a l'amor. En Joan ha dedicat a la seva esposa, Lluïsa, una sardana composada expressament per a l'ocasió i que portava el nom '25 anys màgics'. Avui celebraven les bodes de plata.

L'Aplec de la Sardana forma part del programa de la Fira de Portadores 2019.




Elvira Anglès

Estem molt contents, fem una valoració molt positiva. La gent que ha vingut aquí i que va a molts Aplecs ens ha dit que hi ha molta més gent de la que hi hauria a qualsevol altre aplec. L'entitat està seguint molt bon camí, la junta col·labora moltíssim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.