Jesús Maria Tibau i Alba Dalmau s'emporten el Premi literari de Valldoreix


  • Comparteix:

L'edició d'enguany ha comptat amb 47 participants

L'edició d'enguany ha comptat amb 47 participants

Jesús Maria Tibau, en adults, i Alba Dalmau en modalitat juvenil són els guanyadors del Premi Literari de Valldoreix d'enguany. Una edició marcada per la voluntat dels organitzadrs d'obrir el certamen als més joves, i per la publicació de totes les obres guanyadores dels 24 anys que fa que es va iniciar el concurs.

El Premi Literari de Valldoreix ha arribat enguany a la 24ena edició i ho ha fet amb l'ànim d'arribar en un futur a un públic més jove. Per fer-ho s'ha incorporat al jurat Jaume Almirall, professor de lletres de l'Institut Arnau Cadell. Així ho ha explicat Josep Casadellà, vocal de l'EMD i jurat del premi.

Josep Casadellà

Volem incrementar la participació de la gent jove incorporan-t'hi l'Institut Arnau Cadell que la feina feta pels professors de lletres sigui reconeguda


Les obres guanyadores d'enguany han estat 'Monedes', de Jesús Maria Tibau en categoria adulta i 'Assaborint la vida' d'Alba Dalmau en categoria juvenil. Aquesta última novel·la tracta sobre la relació entre una àvia i una néta a través de la gastronomia. Alba Dalmau tot i que diu que no s'esperava guanyar ja ha aconseguit fer-se tres cops el premi literari d'Òmnium Cultural.

Alba Dalmau

Molt contenta perquè no m'ho esperava gens perquè el vaig portar fa molt de temps, havia guanyat tres cops el premi d'Òmnium i els Jocs Florals de l'escola


El jurat integrat entre d'altres per Baltasar Porcel, Josep Ma Sessé o Martí de Riquer, ha comptat aquest any amb una novetat. I és que dos presidents d'entitats veïnals de Valldoreix, Jordi Cuesta i Joaquim Teixidor han format part del jurat per primer cop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.