Jordi Bosch protagonitza 'La partida d'escacs', basada en una novel·la d'Stefan Zweig

L'obra s'estrena avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Jordi Bosch protagonitza 'La partida d'escacs' / Foto: ACN (Cedida per Temporada Alta)

Jordi Bosch protagonitza 'La partida d'escacs' / Foto: ACN (Cedida per Temporada Alta)

L'actor santcugatenc Jordi Bosch protagonitza 'La partida d'escacs' aquest diumenge al Teatre-Auditori. En l'adaptació teatral de l'obra de Stefan Zweig, 'Novel·la d'escacs', feta per Anna Maria Ricart i dirigida per Iván Morales, és Bosch qui assumeix tots els papers de l'obra sol a l'escenari. A 'La partida d'escacs', dos personatges coincideixen en un transatlàntic que viatja d'Europa a Amèrica poc després de la Segona Guerra Mundial i s'enfronten en una fascinant partida d'escacs. L'obra es presenta a l'equipament cultural a les set de la tarda.

En un exercici interpretatiu ple d'humor i d'humanisme, Jordi Bosch es converteix en el narrador i, a la vegada, la veu dels dos protagonistes: un campió mundial d'escacs, Mirko Czentovicz, i el senyor B, un burgès vienès que fuig dels nazis. Aquesta és la història sobre una obsessió: la de dominar 'el joc de reis', els escacs. Una obsessió que salva el senyor B de la tortura psicològica a la qual el sotmet el règim nazi. Des de la fascinació envers el talent del jugador, el narrador analitzarà l'enigma que es presenta sobre el taulell.

'La partida d'escacs' és una producció de Teatre Romea. Les entrades, amb un preu general de 28 euros, es poden comprar al web del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.