Èxit d'assistència a les projeccions del cicle de cinema negra


  • Comparteix:

El cicle de cinema negre d'Itàlia i França, organitzat per l'Ateneu, ha obtingut un gran èxit. Segons els organitzadors, el nivell d'assistència a aquestes sessions s'ha triplicat en comparació a l'anterior cicle.

Després de dos mesos, el cicle de cinema negre francès i italià ha arribat a la seva fi deixant molt satisfets als seus organitzadors. El director del cicle, Víctor Massip, considera que aquestes sessions han superat en escreix l'assistència del cicle de l'any passat, dedicat als efectes especials.

Massip també ha dit que, en diverses ocasions, la sala d'actes de l'Ateneu Sancugatenc s'ha omplert de gom a gom, i a la resta de projeccions hi ha hagut una mitjana d'assistència de 20 persones. En definitiva, la valoració és molt positiva. Ho diu Víctor Massip:

Víctor Massip

"Puc estar molt content de com ha respòs la gent. Ha quedat clar que a la primera edició la gent no va enterar-se de que existia aquest cicle"


El cicle de cinema negre començava al mes d'abril amb el film francès "Círculo rojo". Després venien altres peces del país veí com "El clan de los marselleses" i "La amenaza". A continuació va estrenar-se el cicle italià amb "Manos sobre la ciudad", un film inèdit a Espanya, i que no va despertar l'interés del públic.

Paral.lelament a la projecció dels llargmetratges, el cicle ha comptat amb el suport d'una mostra de cartells cinematogràfics de cinema negre de finals dels anys 60 i principis dels 70.

Públic de tot tipus ha acudit a les sessions de cinema negre, acomplint l'objectiu del seu director, Víctor Massip:

Víctor Massip

"Les pel.lícules que jo trio les pot veure tothom. És una proposta singular no és un cinema que es pot veure en un multisales"


Aquestes sessions cinematogràfiques han atret gent de localitats veïnes, com Rubí, i fins i tot de Barcelona. Per aquest motiu, Massip té l'objectiu de fer arribar aquest tipus de propostes a un públic més ampli.
En aquests moments, Massip està treballant en el tercer cicle de cinema, però de moment no ha volgut avançar quina serà la temàtica escollida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.