Canvis a la programació del Festival Nacional de Poesia per la situació del país

La sentència i les accions de protesta han provocat la suspensió o l'ajornament de diferents activitats


  • Comparteix:

Imatge d'un recital del FNP / Foto: Localpres

Imatge d'un recital del FNP / Foto: Localpres

La situació en la qual està immersa el país després de la sentència del procés ha motivat canvis a la programació del Festival Nacional de Poesia (FNP) de Sant Cugat. El concert d'avui al vespre de Joan Miquel Oliver al Cafè Auditori s'ha cancel·lat, mentre que la Nit de Poesia d'aquest dijous al Teatre-Auditori s'ha ajornat al 29 d'octubre. En aquest sentit, l'equipament cultural ha anunciat que l'espectacle passa a ser gratuït i que aquelles persones que ja tinguin l'entrada se'ls retornaran els diners i rebran un correu amb una nova invitació. El concert d'Heura Gaya, previst per aquest divendres, també s'ha anul·lat amb motiu de la vaga general.

El festival mantindrà la programació la setmana que ve, menys dissabte 26 d'octubre, quan està prevista la manifestació de rebuig a la sentència. Així, s'ha cancel·lat la celebració de l'obra de Josep Vallverd, l'homenatge poètic a Isabel-Clara Simó, l'acte 'Els joves diuen poesia' dels Tallers de Teatre Sílvia Servan i la suite 'El nus la flor' a càrrec d'Enric Casasses, Daniel Ariño i Maria Mauri.

Altres afectacions
El quart debat del cicle 'Ara pensem', que s'havia de celebrar aquest dijous, s'ajorna al 21 de novembre a les sis de la tarda. També s'ha ajornat l'obra del Teatre-Auditori 'Casa de nines, 20 anys després', que es passa al 19 de desembre. Per altra banda, el taller de construcció de la joguina 'els ocells pica-pica' del Xalet Negre i l'Espai Nadó a la Biblioteca de Volpelleres s'han cancel·lat.

Consulta totes les afectacions a l'agenda de Cugat Mèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.