La Fundació Jeroni de Moragas organitza dissabte la 2a marxa solidària Pas per tu

La 2a marxa solidària Pas per tu és una iniciativa oberta a tothom


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

La 2a marxa solidària Pas per tu de la Fundació Privada Jeroni de Moragas arriba aquest dissabte a Sant Cugat. La marxa tindrà lloc al Parc Ramon Barnils amb un recorregut per Collserola, també adaptat a persones amb diversitat funcional. La proposta és una iniciativa oberta a tothom amb l'objectiu de donar visibilitat al col·lectiu i contribuir a una societat més justa i solidària.

Les inscripcions tenen un preu de15 euros per fer la marxa i el dinar posterior. Per als menors de 14 anys i les persones amb diversitat funcional el preu és de vuit euros. També hi ha la modalitat del dorsal solidari fent aportació voluntària al compte ES17 0182 8192 1102 0152 9964.

El pagament es podrà realitzar fins al mateix dia de la marxa. La marxa té un límit de participants fixat de 250 persones. Les inscripcions es faran a través de la web de l'entitat i presencialment al local de l'entitat. La inscripció a la marxa inclou samarreta i bossa del corredor.

Tota la informació de la ruta la pots trobar aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.