Andrea Motis inaugura el 51è Festival de Jazz de Barcelona al Teatre-Auditori amb entrades exhaurides

L'artista catalana ofereix l'espectacle 'Guitar Storm' avui a les nou de la nit


  • Comparteix:

Andrea Motis ha visitat Sant Cugat en més d'una ocasió / Foto: Localpres

Andrea Motis ha visitat Sant Cugat en més d'una ocasió / Foto: Localpres

Amb les entrades exhaurides, Andrea Motis inaugura aquest dissabte la 51a edició del Voll Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb l'espectacle 'Guitar Storm', al Teatre-Auditoria les nou de la nit. Es tracta d'una proposta amb la qual la trompetista pujarà a l'escenari amb els guitarristes Federico Dannemann, Pasquale Grasso i Josep Traver. Com és habitual, a Motis també l'acompanyarà el seu padrí musical, Joan Chamorro, al contrabaix, així com Ignasi Terraza al piano i Esteve Pi a la bateria.

Motis serà l'artista que enguany doni el tret de sortida al festival de jazz però, el 2010, amb només 15 anys la cantant i música ja va debutar a la iniciativa en concert de petit format.

La jove trompetista ja ha pujat anteriorment als escenaris santcugatencs. La primera vegada que va actuar a la ciutat va ser fa vuit anys, quan Joan Chamorro portava una joveníssima Andrea Motis de 15 anys al Cafè Auditori en un concert que era tota una declaració d'intencions: 'Joan Chamorro presenta Andrea Motis'.

Més endavant, la també saxofonista ha portat el seu talent a El Siglo, al Festival Vincles i al Teatre-Auditori en propostes tan diverses com el darrer concert solidari del Rotary Club o amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.