Maria Fabre, l'única santcugatenca de la Tretzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català


  • Comparteix:

La pintora Maria Fabre és l'única representació sancugatenca dins la Tretzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català. La seva aportació és 'Paret Vernella, finestra i cortina', una obra abstracte que s'inscriu dins la línea de pintar quadres d'estil arquitectònic.

Després de presentar-se moltes vegades a la Biennal, enguany Maria Fabre ha estat seleccionada per formar part d'aquest certàmen. Nascuda a Barcelona l'any 1975, viu a Sant Cugat des de fa molts anys, establint-se professionalment amb la seva pròpia galeria "Pou d'Art".

L'Ateneu Sancugatenc va ser l'espai que va donar a Fabre la primera oportunitat per exposar. Des de llavors, la seva trajectòria l'ha portat per tota la demarcació fins arribar a països com Gran Bretanya, França i Tòquio.

L'artista ens parla, tot seguit, de l'obra que exposa en la Biennal, realitzada l'any 2000, i que porta el títol de "Paret vermella, finestra i cortina". Maria Fabre:

Maria Fabre

"Jo pinto façanes, cases, la vivència. És una obra abstracte, són quadres, taques"


Fins ara, Maria Fabre ha realitzat 8 exposicions individuals i 19 de col.lectives. En el capítol de reconeixements, l'artista local ha rebut la menció d'honor de la Tercera Biennal d'Art de Sant Gervasi i dos premis en dues edicions del Concurs Francesc Cabanas Alibau.

Sobre la Biennal de Sant Cugat, Maria Fabre té la següent opinió:

Maria Fabre

"La Biennal és una exposició que en ser itinerant dóna més importància al teu treball. El fet que l'obra circuli fa que siguis més conegut"


El quadre "Paret vermella, finestra i cortina", de Maria Fabre, es pot visitar al claustre del Monestir de Sant Cugat fins el 7 de juliol. Després encetarà un recorregut per divereses localitats catalanes i d'Andorra com Camprodon, Girona i Encamp. El certàmen itinerant posarà punt i final a Barcelona el 28 de desembre de 2003.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.