Cugat Mèdia estreny llaços amb Amants del Teatre per recuperar el radioteatre

La signatura del conveni serà aquest divendres al Cafè Auditori


  • Comparteix:

Moment d'una de les gravacions del programa de teatre a Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Moment d'una de les gravacions del programa de teatre a Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia i l'Associació Amants del Teatre signaran divendres un conveni de col·laboració per a l'elaboració de nou capítols de radioteatre que s'emetran un cop al mes a Ràdio Sant Cugat (91.5FM). L'emissió començarà el dilluns 28 d'octubre a les vuit del vespre.

El conveni estableix la realització de tres cicles de radioteatre centrat en un autor diferent. S'emetran sempre l'últim dilluns de mes. L'Associació Amants del teatre s'encarregarà de la preproducció, producció i gravació del programa, mentre que Cugat Mèdia posarà a la seva disposició els estudis de gravació, el tècnic de so i la postproducció dels programes.

L'acte d'aquest divendres, que es farà a dos quarts de dues al Cafè Auditori, tindrà una lectura teatralitzada per part d'alguns actors de l'Associació Amants del Teatre.

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca; la presidenta de l'entitat, Teresa Canas; i la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, presidiran la presentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.