La Fundació Catalana Occident augmenta el seu suport econòmic al Teatre Auditori


  • Comparteix:

Aportarà 60.000 euros i es convertirà en entitat benefactora

Aportarà 60.000 euros i es convertirà en entitat benefactora

La Fundació Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, ha renovat un cop més el seu compromís amb l'oferta cultural de la ciutat. La companyia d'assegurances, implantada al municipi des de 1970, incrementarà l'any vinent la seva aportació econòmica al Teatre Auditori amb una aportació de 60.000 euros i es convertirà en entitat benefactora.

L'alcalde Lluís Recoder i el director general del Grup Catalana Occident, Francisco José Arregui, han signat, un any més, la renovació del conveni de col·laboració entre el Centre Cultural i la Fundació de l'empresa, amb seu a Sant Cugat.

Durant l'acte de signatura del conveni de col·laboració, l'alcalde Lluís Recoder ha aprofitat per agrair a l'empresa l'ajuda que presta per tal de tirar endavant les activitats culturals de la ciutat. L'escoltem.

Lluís Recoder

Un any més haig d'agraïr a Catalana Occident la seva col·laboració tradicional i perpètua, però no per això deixem de valorar -la, tot el contrari, i els agraïm profundament, amb la ciutat i les seves activitats culturals.


De la seva banda el director general del Grup Catalana Occident, Francisco José Arregui, ha expressat la seva satisfacció per poder seguir col·laborant amb l'Ajuntament i les seves iniciatives culturals. I ha explicat que Catalana Occident ha passat a ser, ara, empresa benefectora. L'escoltem.

Francisco José Arregui

Pasamos a ser empresa benefactora y por tanto un grado más de colaboración con el ayuntamiento u con centro cultural de Sant Cugat con los que hace tantos años estamos unidos. Nos sentimos muy satisfechos de poder seguir colaborando.


Enguany l'empresa fa una aportació de 60.000 euros, el que suposa un increment de 18.000 euros respecte a anys anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.