Lizz Wright presenta 'Grace' al Teatre-Auditori Sant Cugat aquest diumenge

Wright oferirà un concert que arriba amb les entrades gairebé exhaurides


  • Comparteix:

Lizz Wright, en un concert / Foto: Brigit Fostervold (CC BY-ND 2.0)

Lizz Wright, en un concert / Foto: Brigit Fostervold (CC BY-ND 2.0)

La cantant nord-americana Lizz Wright, una de les referències del jazz modern, presenta aquest diumenge al Teatre-Auditori una selecció del seu últim disc, 'Grace', publicat el 2017, i un tast dels temes que està preparant per al seu proper treball. El concert començarà a les set de la tarda i té una durada prevista d'una hora i mitja. Els preus de les entrades oscil·len entre els 16 i els 36 euros.

Wright -protagonista, l'any 2016, de l'últim concert que Prince va veure abans de morir- presenta les cançons que integren el seu disc número sis: 'Grace'. Un retorn conceptual a Geòrgia i la resta del Deep South dels Estats Units que posa al descobert les arrels de la cantant (el seu pare és predicador i la mare cantant de gòspel) i que la mateixa artista ha destacat durant una entrevista a Cugat Mèdia on ha detallat que créixer al sud dels Estats Units fa que et submergeixis en aquesta música que per a ella li ve de manera natural.

El concert de Wright a Sant Cugat està dins el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.


Lizz Wright

El meu pare és sacerdot i pel que fa al gospel vaig créixer al Sud, on la gent viu d'una manera que sembla que tiris el temps enrere. Vaig passar molt de temps amb la gent gran i aquestes maneres de cantar el blues i parlant i pensant d'aquesta manera va venir de manera natural, era el meu entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.