El santcugatenc Pau López estrena avui el seu curtmetratge 'Extraviados' al cinema Coliseum


  • Comparteix:

El curt ha participat en 5 festivals a diferents punts de l'Estat

El curt ha participat en 5 festivals a diferents punts de l'Estat

El director santcugatenc Pau López estrena aquesta nit als cinemes Coliseum de Barcelona el seu primer curtmetratge, 'Extraviados'. Després de participar en cinc festivals a diferents punts de l'Estat, la cinta s'exhibeix per primera vegada al públic general, en una sessió que comptarà amb l'assistència dels actors i tot l'equip que va participar al rodatge.

Avui a mitjanit, el públic general podrà veure per primera vegada el curtmetratge 'Extraviados', del santcugatenc Pau López, als cinemes Coliseum, ubicats a la Gran Via de Barcelona. Durant la sessió, es projectaran tres cintes més, totes elles dirigides per persones que, com Pau López, van estudiar a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

El propi Pau López explica que el passi d'aquesta nit serà una magnífica ocasió perquè el públic pugui veure la seva obra, en un marc incomparable.

Pau López

El curt ja s'ha vist en festivals, però ara s'estrena pel públic al cine Coliseum, que és maquíssim. Hi haurà molta gent, l'entrada és gratuïta, i a més estaran els actors i tot l'equip.


El veterà Paco Morán i el jove Ruben Ametller són els protagonistes d'Extraviados, un curt d'estètica minimalista que narra els desencontres entre un pare i un fill que es perden i es retroben en l'escenari laberíntinc d'una gasolinera de carretera.

'Extraviados' va participar en diversos festivals cinematogràfics, com els de Sant Sebastià, Sitges i Aguilar del Campoo, i en certamens com el Base Film Festival, emmarcat dins el Fòrum de les Cultures, i el concurs Image de Cinesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.