Sant Cugat reviu avui el retorn de la soprano Maria Callas a l'escenari en holograma

El Teatre-Auditori acull l'única parada de 'Callas in Concert - The Hologram Tour' al país


  • Comparteix:

La soprano Maria Callas retorna a l'escenari en holograma / Foto: Base Holograms

La soprano Maria Callas retorna a l'escenari en holograma / Foto: Base Holograms

Sant Cugat reviurà aquest dijous l'univers de la soprano Maria Callas amb 'Callas in Concert - The Hologram Tour'. L'espectacle combina la més alta tecnologia làser hologràfica amb efectes especials propis de Hollywood per, 42 anys després de la seva mort, retornar Callas a l'escenari i veure-la interpretar algunes de les obres de Bellini, Bizet, Verdi i Puccini, entre d'altres. Amb 50 músics de l'Orquestra Simfònica de Praga en directe, es veurà com la soprano interactuarà amb el director d'orquestra i amb el públic. Es tracta de l'únic concert a l'Estat espanyol de la gira. La vetllada és al Teatre-Auditori a dos quarts de nou del vespre.

ESCOLTA-HO

La màgia del retorn de La Divina, el sobrenom artístic de la soprano, es deu als desenvolupaments de l'empresa Base Holograms, que utilitza làser d'alta tecnologia per simular que l'autèntica Callas està sobre l'escenari.

El director del projecte, Jaime Noguera, assegura que és un espectacle únic que només es podrà veure a Sant Cugat abans de començar el tour per Europa.

'Callas in Concert - The Hologram Tour' té una durada d'una hora i 45 minuts i les entrades, amb preus d'entre 37 i 74 euros, es poden adquirir al web del Teatre-Auditori.







Jaime Noguera

És un projecte irrepetible que val molt la pena anar a veure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.