L'espectacle infantil 'Jungla' permet als més menuts descobrir un ecosistema molt divers

El Teatre-Auditori acull quatre funcions de l'espectacle entre aquest dissabte i diumenge


  • Comparteix:

'Jungla' es representarà al Teatre-Auditori en quatre funcions / Foto: Tristán Pérez Martín

'Jungla' es representarà al Teatre-Auditori en quatre funcions / Foto: Tristán Pérez Martín

L'espectacle 'Jungla' arriba aquest cap de setmana al Teatre-Auditori per fer que els més petits de la casa s'endinsin en un viatge que els permetrà descobrir un ecosistema en què conviuen tota mena d'éssers, formes, colors i sons. És una proposta del col·lectiu Big Bouncers adreçada, principalment, a infants fins als 5 anys. 'Jungla' es presenta a Sant Cugat en quatre funcions: la primera aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda i diumenge, a dos quarts d'onze del matí, a les dotze i a les quatre de la tarda.

'Jungla' és un espectacle que juga amb la relació entre cossos i comportaments i en què els infants podran veure com els elements es camuflen, brillen, floten, reboten, s’estiren i es transformen constantment.

La peça té una durada de 35 minuts i les entrades, amb un preu general de 10 euros, es poden adquirir al web del Teatre-Auditori.

El col·lectiu Big Bouncers, format el 2012 per les creadores Cecilia Colacrai, Anna Rubirola i Mireia de Querol, s'articula al voltant de tres eixos: la creació escènica, la creació de performances per a espais no convencionals i la pedagogia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.